Huisartsen

 

U bent als huisarts belangrijk voor het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ). We houden u daarom via deze nieuwsbrief op de hoogte van ontwikkelingen in het ziekenhuis. De nieuwsbrief staat ook op het Haweb en de website van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.

Zorginhoudelijke informatie

Zaterdag 5 november open dag ETZ

Een laboratorium van binnen bekijken, ontdekken hoe traumaopvang verloopt of een hartfilmpje maken. Het kan allemaal tijdens de open dag van het ETZ op zaterdag 5 november. Uiteraard bent u van harte welkom.

Het ziekenhuis opent zaterdag 5 november zijn deuren van 10.00 tot 16.00 uur op de drie locaties ETZ Elisabeth, ETZ TweeSteden én ETZ Waalwijk.
Tijdens de open dag kan jong en oud een kijkje nemen achter de schermen van het ziekenhuis. Er zijn verschillende activiteiten die variëren van een gehoortestje bij KNO tot een speurtocht voor de kinderen.

Kom naar de Open Dag - op alle locaties is er van alles te doen


ETZ houdt donderdag 8 en dinsdag 13 december zondagsdiensten

De voorbereiding op het nieuwe Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) vereist extra inzet van veel ETZ-medewerkers. Daarom is besloten om donderdag 8 en dinsdag 13 december in het ziekenhuis volgens een zondagsrooster te werken. Dit betekent dat deze twee dagen de meeste poliklinieken beperkt open of gesloten zijn. Dit heeft geen invloed op onze spoedzorg (via de Spoedeisende Hulp) en de verpleegzorg: die zorg wordt uiteraard gewoon verleend.

Niet alle poliklinieken zijn dicht: de spreekuren waar zorg wordt verleend die niet uitgesteld kan worden (denk aan bijvoorbeeld aan chemo spreekuren) vinden wel doorgang. Ook blijven de poliklinieken telefonisch bereikbaar voor de huisartsen. U wordt hierover ook geïnformeerd via ZorgDomein.


Cardioloog Van Kesteren niet meer werkzaam in ETZ

Vanaf 1 augustus 2016 is Henri van Kesteren niet meer verbonden aan het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) Tilburg. Wij danken hem voor alle inzet als cardioloog tijdens zijn carrière in ons ziekenhuis.


Nieuwe telefoonnummers voor melding overleden patiënten

De registratie van uw overleden patiënten wordt voortaan gedaan door de afdeling Patiëntenregistratie (in plaats van de afdeling Opname). Daarom aan u het vriendelijke verzoek om voor uw melding een van de nummers te bellen die vermeld zijn in de digitale nieuwsbrief.


 

Colofon

Deze nieuwsbrief is opgesteld door:

  • Jan Erik Bunt, kinderarts
  • Will-Anne Nieuwlaat, internist-endocrinoloog
  • Wim Pleunis, woordvoerder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. (06) 51 827 837)

Jan Erik en Will-Anne zijn vanuit de specialisten contactpersoon voor de verwijzers.